Infinity Ljushållare Stor Mörkgrön i gruppen Inredning / Inredningsdetaljer / Ljusstakar & Ljus hos Dennys home (616-DG)
Infinity Ljushållare Stor Mörkgrön
Infinity Ljushållare Stor Mörkgrön

Infinity Ljushållare Stor Mörkgrön

Skultuna
Betyg på Infinity Ljushållare Stor Mörkgrön i gruppen Inredning / Inredningsdetaljer / Ljusstakar & Ljus hos Dennys home
998 kr / 848 kr
Antal: 

Översikt

Artnr: 616-DG
Ljusstake från Skultuna

Produktinformation

Skultuna lanserar tillsammans med designerduon Bernadotte & Kylberg Infinity ljushållare; - "Vi är stolta över vårt samarbete med Skultuna, ett varumärke med värderingar vi gillar. Med Infinity ville vi skapa en oändlig lek med ljus. Genom att dela en cylinder kan man placera ljusreflektorerna (eller skärmarna) på ett sätt som passar in i rummet eller där den är placerad. Det faktum att skärmarna inte är fästa vid varandra ger användaren alla möjligheter till att förändra dess utseende” – säger Bernadotte & Kylberg om designprocessen. Bernadotte och Kylberg är en svensk designbyrå baserad i Stockholm. De skapar produktdesign för en lång rad välkända internationella och skandinaviska företag som Skultuna, Hästens, Stelton, Zwiesel och Synsam. Byrån grundades 2012 av Carl Philip Bernadotte och Oscar Kylberg.
Design: Bernadotte & Kylberg
Diameter: 10 cm
Höjd: 10 cm
Material: Delvis pulverlackerad, Mässing
Varumärke: Skultuna

Kundomdömen

Följ oss: