I ny regi sedan 2017”Vi vill dela med oss av vår passion för inredning och hjälpa våra kunder att skapa sitt drömhem.  Det gör vi med kompetens, passion och en utbudsmix som innefattar både klassiker och det oväntade” 

- Josefin Sjöblom, ägare, Denny’s Home. 


Noga utvalda varumärken, spännande handplockade möbler och detaljer är det som kännetecknar Denny’s Home idag. Drygt tjugo år från starten är vi ett väl etablerat varumärke och inkluderar, förutom butiksverksamheten, även en innehållsrik webbshop. 
 
I februari 2017 tog Josefin Sjöblom över Denny’s Home, efter beslut av grundarna att sälja verksamheten. Josefin är uppvuxen i en företagarfamilj och har en bakgrund inom finans som controller, ledare och partneransvarig för flera välkända bolag. Hon har alltid burit på en dröm att någon gång driva en egen verksamhet. Med ett passionerat intresse för inredning i grunden, föll alla bitar på plats när Denny’s Home kom ut till försäljning. 
 
Denny’s Home grundades 1994 av Katarina och Denny Hagström efter inspiration från en jordenrunt resa. Världen erbjöd så mycket mer än vad man då kunde hitta i svenska inredningsbutiker. Till en början bestod utbudet nästan uteslutande av egen import men utökades efter hand med välkända varumärken. Med det som grund har vi idag landat i ett väl komponerat utbud av hyllade klassiker och spännande nykomlingar. 
 

Varmt välkomna till butiken på Värmdö och vår webbshop!

Följ oss: